Skills Projectmanagement in de Bouw 2017

"Fijne balans tussen hard en soft skills, een overweldigende hoeveelheid bruikbare (!) instrumenten aangereikt gekregen om een nóg betere projectmanager te worden"
 

"De training heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. De interactie met de medecursisten heeft daar ook een grote rol in gespeeld"
 

"Ik heb meer dan ooit verwacht geleerd over mezelf, mijn werkwijze en hoe ik efficiënter en effectiever kan werken, coachen en mijn hoofd koel kan houden"
 

"Heb een hele positieve indruk van de training en heb veel aan de training gehad voor mijn persoonlijke ontwikkeling maar ook met het aanreiken van tools binnen projectmanagement die ik in mijn dagelijkse werk kan toepassen. De klik met de overige deelnemers was ook heel fijn"
 

"Ik heb veel meer geleerd dan ik van tevoren had gedacht"

Welk moment in de training was voor jou het mooist?

"De intervisies"
 

"Apemanagement"
 

"Moeilijke keuze - maar ik denk wel de Proeve van Bekwaamheid en presentaties op dinsdagavond. Gaaf te zien hoeveel we allemaal geleerd hebben en gegroeid zijn als Top Team en hoe we toch allemaal onszelf zijn gebleven"
 

"Het verkregen inzicht in mijzelf en anderen, tezamen met de herkenning over het niet gemakkelijk ter sprake brengen van de bij proces behorende interventieniveaus"
 

"Dat de presentatie in blok 4 helemaal mis ging maar dat ik die de dag daarop toch overgedaan heb"
 

"Mijn intervisie en de proeve van bekwaamheid"

  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle

Oude Singel 45, 3421 ED Oudewater

Copyright Management Expedition 2018 - 2020