Management Expedition

Project- en verandermanagement
Expedities

Jöan Boere

Expertise | Expertise | Expertise

Na ruim 10 jaar hands-on projectmanagement ervaring ben ik sinds 2002 trainer en facilitator. Ben je opzoek naar rake feedback, doorleefd advies en wil je complexe inhoud reduceren tot de essentie, dan kom ik graag met je in gesprek. Staat er een groot project of programma op de agenda, dan kan er een Kickoff georganiseerd worden waarin projectmanagement, veranderkunde diagnose talent en het creëren van teamimpuls mooi samen komen.  Alle expedities worden opgebouwd aan de hand van verschillende “bouwstenen”.

“Wat er speelt in een groep mensen, voltrekt zich in het hier en nu”

Jouw expeditie start hier!

Explore | Experiment | Exchange

We verzorgen “Expeditions” vanuit een adviserende achtergrond met kennis van project- en verandermanagement en gevoel voor groepsdynamica. Na een diagnose van uw vraagstuk ontwerpen en organiseren we leerzame en inspirerende ervaringen die “kleven”. Een element hierin is dikwijls een bijzondere locatie als ankerpunt voor de ervaring. We hanteren graag metaforen uit bergexpedities, topsport, vechtkunst, theater en biologie. Dat helpt afstand tot en reflectie op een verandervraagstuk of leervraag te creëren.

EXPLORE TO DISCOVER

Jouw team wordt op diverse manieren geprikkeld tot zelfonderzoek en analyse. Dit wordt gecreërd door inspirerende gastdocenten en gastsprekers die hun specifieke expertise overbrengen met behulp van metaforen uit de buitenwereld.

 

EXPERIMENT TO FEEL

Een belangrijke factor om te experimenteren is de locatie. We nemen je soms letterlijk, maar vooral figuurlijk mee op “expeditie” om gedrag te observeren. Buitenopdrachten bieden deelnemers een laboratorium om te voelen en te experimenteren.

EXCHANGE TO ACT

We bieden managers eerlijke confrontaties. Vanuit een veilige, vertrouwelijke en open setting geven we scherpe en openhartige feedback. We “organiseren” onderlinge verbinding. We “regisseren” ontmoetingen en interactie. Dit helpt uit te wisselen over de kern.

Klanten en oplossingen

Enkele resultaten van onze inspanningen op uw vraagstukken zijn hierna geschetst. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Wat zeggen onze klanten?

Jöan Boere is een trainer met een uitgebreide kennis van theorie en praktijk. Tijdens de trainingen heeft hij oog voor elke individuele deelnemer. Zijn feedback naar de persoon is zo verwoord dat het herkenbaar, confronterend én respectvol is. Je hebt er echt wat aan. Jöan meemaken als trainer is uitdagend en inspirerend.

Andre Ottenhof

Projectmanger, Sociale Verzekeringsbank

We hadden drie dagen gepland, onder begeleiding van Jöan. Na 1 dag was het resultaat voor mij al behaald. Jöan is zeer betrokken, zorgvuldig en professioneel. Hij weet zowel individueel als met het team snel resultaat te behalen. Dank daarvoor!

 

Anne Czyzewski

Adviseur, K2 Next Generation

De management expedition was een prima antwoord op de opleidingsbehoefte, die er op de afdeling leefde. Door middel van maatwerk konden we inspelen op specifieke wensen. Mede hierdoor was het programma effectief. Nu terugkijkend hebben we de doelstelling bereikt: door meer zelfinzicht de impact op anderen vergroten. We zien dit terug in meer ownership binnen projecten die daardoor vaker succesvol worden afgesloten.

Wiel Bloemen

Sr. Director Logistics EMEA, Medtronic

Contactformulier

Contactgegevens

Management Expedition
Oude Singel 45
3421 ED, Oude water

06 – 536 336 67
info@managementexpedition.nl