Jöan Boere

Mijn verhaal

 

 

Ik ben er in mijn eigen projecten achter gekomen dat oprechte aandacht voor ontwikkeling van mijn team motiverend was en het eindresultaat bevorderde. Dit was als projectmanager destijds niet zo vanzelfsprekend maar ik deed dat in de vorm van coaching en interventies in het project. En het leerde me ook hoe lastig theorie zich soms laat vertalen naar de praktijk. Boeiende materie vond ik toen al.

Mijn eerste uitstapje naar het trainersvak was op Gran Canaria tijdens een outdoor groepstraining voor projectleiders. Ik voelde hoe het was om feedback te geven op echte situaties en te reflecteren op het groepsgedrag. Helemaal in mijn element. De deelnemers waren enthousiast omdat ze de lessen niet alleen begrepen, maar ook konden voelen en daardoor vasthouden. Ankerpunten gingen we dat later noemen.

Ik had hier talent voor en wilde dit verder uitbouwen. Geen standaard theoriewerk, maar maatwerk en werken met echte projecten, tastbare vraagstukken en persoonlijke groei en verandering.

Bij het starten van Management Expedition in 2007 heb ik mijn visie vertaald naar de drie ‘E’s in mijn logo. Explore to discoverExperiment to feel… En Exchange to act. De eerste open training (in Barcelona) die daarop volgde organiseerde ik samen met bijzondere en zeer verschillende mensen die mij zelf iets bijzonders hadden gebracht. Zo ontstond spelenderwijs het format om te werken met uiteenlopende en authentieke trainers, topsporters en experts, die elk op hun eigen manier iets raken. Expedities die raken!
Inmiddels is dat netwerk enorm uitgebouwd en heb ik het aanbod uitgebreid met meerdere open trainingen waar iedereen voor in kan schrijven.

Wat ons uniek maakt is dat we zowel voor de inhoud van project- en changemanagement met ons leerkompas als voor de vorm met de vele bouwstenen en de bijzondere mensen elementen hebben ontwikkeld, waarmee je voor jouw team of organisatie, voor jouw specifieke issues of vragen een training op maat kunt samenstellen. Net als een expeditie is elk vraagstuk uniek, maar wil je niet steeds vanaf scratch iets gaan bedenken, maar bouwen op bewezen elementen en succes. Plug and play.

Training en coaching op het gebied van project- en changemanagement is de basis van mijn aanbod. Daarnaast organiseer ik de ‘projectimpuls’; een boost voor jouw project of programma in de vorm van een kick off of een fresh up.

Iedere training, ieder project en iedere verandering is een expeditie. Je hebt een gedegen voorbereiding nodig, een scherp kompas en een uitdagende route. Maar bovenal een zorgvuldige, scherpe en bevlogen gids. En die gids wil ik graag voor jou zijn.

Contactformulier